Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’yı ziyaret etti.
Geçtiğimiz haftalarda yapılan kongre neticesinde Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanlığı görevine seçilen Özkan Hırçın, yönetimi ile birlikte Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı’ya ziyarette bulunarak teşekkür plaketi takdim etti. Fethiyespor’un bir üst kimlik olduğunun altını çizen Dernek Başkanı Hırçın, kulüp yönetimi ile birlikte kulüp adına gereken mücadeleyi vereceklerini belirtti. Kulüp Başkanı Bakırcı da yeni yönetime başarılar diledi.
Fethiyespor Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Hırçın yaptığı açıklamada, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda yaptığımız kongre sonucunda yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Fethiyespor Başkanımız Esat Bakırcı’ya ziyarette bulunduk. Kendileriyle birlik beraberlik içerisinde mücadelemizi sürdüreceğiz. Birbirimize maddi manevi yardımcı olacağımızı beyan ettik. Fethiyespor bizim üst kimliğimiz, Fethiye yaşadığımız şehirdir. Bunun için el ele vereceğiz ve takımımıza sahip çıkacağız. Halkımızın da tribüne maçlara gelmelerini rica ediyoruz” dedi.
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ziyarete teşekkür ederek, “Yeni yönetime hayırlı olsun temennilerimi sunuyorum. Fethiyespor Taraftarlar Derneği yönetimi ve üyeleri, kulübe gereken desteği vereceklerini ifade ediyorlar. Biz bu katkıyı yanımızda hissettiğimiz zaman camiamız daha iyi yerlere gelecektir. Aldığımız neticeler nedeniyle taraftar desteğimizi biraz kaybettik. Dış sahada daha iyi neticeler alıyoruz. Burada taraftarlarımızın takımıza güç vermesi ile daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum. İnanıyorum ki kalan maçlarda daha yoğun bir destek olacaktır. 8 maçımız kaldı. Kendi sahamızdaki maçları kazanırsak, bulunduğumuz konumdan 2-3 basamak daha yukarıya çıkacağız” şeklinde ifadeler kullandı.
Takım olarak yeni bir yapılanmaya gittiklerini söyleyen Başkan Bakırcı, “Bu önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Gençlerimizi takımımıza kazandırmaya devam edeceğiz. Günümüzde profesyonel bir takımın ayakta kalması gerçekten çok zor… Bunun için mücadele veriyoruz. Federasyondan gelen bir şey yok. Halkımızın desteği de isteklerimizi tam olarak karşılamıyor. Daha iyi yerlere gelebilmek adına halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Yeni yönetim kuruluna da jestlerinden dolay teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.