Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın çeşitli birimlerinde başarılı şekilde sosyal hizmet uzmanı ve idareci olarak görev yapan Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bülent Dağ emekliye ayrıldı. Bülent Dağ için kurumunda veda günü düzenlenirken, Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Vekili olarak atanan Halil Ceylan tarafından plaketle onurlandırıldı.
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın çeşitli birimlerinde uzun yıllar sosyal hizmet uzmanı ve idareci olarak görev yapan Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Bülent Dağ emekliye ayrıldı. Bülent Dağ’ın emekliye ayrılmasının ardından bu göreve Halil Ceylan’ın atandığı öğrenildi. Ceylan görevine başlarken, emekliye ayrılan Bülent Dağ’a kuruma yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi sundu. Yaklaşık 28 yıl görev yapan Bülent Dağ’ın emekliye ayrılması üzerine kurumda duygusal anlar da yaşandı.
Bülent Dağ personeli ile vedalaşırken, çalışanlara sağlıklı ve huzurlu yıllar diledi. Dağ, “Sizlerle huzurlu ve güzel bir çalışma ortamı yaşadık. İnşallah sizlerde sağlıklı ve huzur içinde emeklilik hakkınıza kavuşursunuz” ifadelerinde bulundu. Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Halil Ceylan da “Emeklilik yaşantınızda sağlıklı ve güzel günler diliyoruz. Görevinizi en iyi şekilde devam ettirmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.